1024x300

3 fördelar

Effektivare skridskoåkning!

 

I augusti 2012 började Adrenaline Design Inc. i Montreal Kanada att utveckla vad vi idag kallar POWERFOOT Performance Insert.

Produkten har blivit testad och "prestations godkända" av elitspelare. Fått konsekvent höga betyg i explosivitet och översteg, samt i förbättrad komfort. Beprövad produkt som stabiliserar tårna i tåhättan, viket ger bättre sidostabilitet och passform som i sin tur förbättrar energiöverföringen mellan foten och skridskon.

Resultatet blir explosivare starter, stabilare översteg och effektivare skridskoåkning.  5 fördelar 500x300

 

 

"..önskar jag hade provade dem tidigare /

NHL’s Ruslan Fedotenko’s"

 

 

 

POWERFOOT är framtagen och tillverkad mitt i "Hockeyland", kanske först och främst med hockeyspelare i tankarna. Men POWERFOOT passar minst lika bra om inte ännu bättre för BANDYSPELARE. En bandyspelare åker mellan 20 - 30 km under en match. Genom att sätta POWERFOOT i skridskorna åker man 5-10% effektivare! Vad skulle det innebära för en spelare eller ett lag om man orkade mer än motståndarna under 90 minuter?

 

Beställ

 

 

Titta gärna på videos här nedan, för att få mer information om hur produkten fungerar och bla vad några NHL Proffs har att säga om produkten.

NHL’s Ruslan Fedotenko’s

NHL’s Milan Michalek’s

POWERFOOT Instructional Video

NHL’s Tomas Kundratek’s

Marcus Hinds from the Armada